Voor wie & werkwijze

Coaching voor vrouwen

Jij bent gewend jouw eigen boontjes te doppen. Sterk te zijn. Onafhankelijk. Je hebt niet geleerd om te praten over wat je dwarszit. Jij gaat maar door en door. Niemand begrijpt wat er in jou omgaat en je krijgt steeds meer ruzies met je omgeving.  

 • Je bent zo vaak gekwetst dat je niet meer weet hoe op anderen te vertrouwen
 • Hebt moeite om dat wat je dwarszit onder woorden te brengen
 • Niemand weet eigenlijk wat er echt in jou omgaat
 • Je bent druk in je hoofd
 • Staat altijd klaar voor anderen en cijfert jezelf vaak weg
 • Je neemt veel teveel verantwoordelijkheden op je bord
 • Je bent snel emotioneel
 • Je voelt je onzeker
 • Het is nooit goed genoeg
 • Je relaties staan onder druk 
 • Als dit langer doorgaat, ben je bang dat je omvalt. 

Jij wil verandering! Dat is mijn specialiteit!

Mijn kwaliteit is dat ik dingen zie en aanvoel, waar jij je niet bewust van bent. Daardoor breng ik verandering en geef ik je nieuwe inzichten die je zelf echt niet had kunnen bedenken.

Ik werk niet alleen praktisch, maar zeker ook intuïtief. Ik zie niet alleen dat topje van die ijsberg, maar ik ga vooral op zoek gaan naar wat onder het wateroppervlakte speelt. Dat is onbewust of zelfs onderbewust en dat betekent dat dat iets is wat je niet met je hoofd kan verzinnen. 

Dát is namelijk wat verandering in de weg staat.  

Wat kan je van mij verwachten?

– Een luisterend oor
– Praktische informatie en tips
– Meer inzicht in jezelf 
– Leren praten wat je voelt, denkt, wil en nodig hebt
– Ontdekken wat je belemmert
– Op een andere manier naar jouw klachten en gedrag kijken
– Respect en een open blik, want ik veroordeel niet

Hoe doe ik dat?

Ik doe dat door gesprekken, creatieve werkvormen, visualisaties, familieopstellingen, maar ook met behulp van intuïtief werk door het gebruik van waskaarten en afstemmingen.

Intuïtief werk

De coaching is zowel praktisch als intuïtief. Soms kan je de juiste woorden niet vinden en dit helpt om tot de kern van jouw probleem te komen.

Ik maak ook persoonlijke afstemmingen op jou als persoon, waar je zelf niet bij hoeft te zijn.

Waskaart
Een waskaart is een kaart gemaakt met een strijkijzertje en kleurtjes. Alles wat op de kaart te zien is, geeft informatie. Tijdens het maken van de kaart zal ik alles opschrijven wat op dat moment over jou gezien, gevoeld of gehoord mag worden. I’m just the messenger 😉 
Klinkt een beetje zweverig hè?

De uitkomsten zijn juist heel praktisch en waardevol! 

Het kan heel herkenbaar zijn, confronterend en het geeft nieuwe inzichten! Wat heb je te verliezen? Dat anderen denken dat je openstaat voor een beetje zweverigheid?  Ach, boeiend. Ik heb ook nog steeds vrienden 😉

Reviews over de waskaarten vind je onderaan deze pagina!

Wil je je aanmelden?

Eerste contact
Als je denkt aan coaching van mij, neem contact met mij op. Dit eerste contact is altijd gratis! Mocht ik het gevoel hebben dat je ergens anders beter op je plek bent, zal ik daar eerlijk over zijn en jullie zo mogelijk doorverwijzen. 

Aanmelding
Voorafgaand aan het intakegesprek zal ik je een aanmeldformulier toesturen die je opstuurt voor het intakegesprek.

Intakegesprek
We bespreken waar je tegenaan loopt en ik zal je helpen een doel te stellen voor de coaching.  

Starten met de coaching 
Ik bied op maat gemaakte trajecten aan. Als we na de afgesproken termijn door willen gaan, bied ik een persoonlijk en op maat gemaakt vervolgtraject aan. 

Als je behoefte hebt aan een andere invulling van de coaching, bijvoorbeeld losse afspraken, is dat ook mogelijk. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Tijdsinvestering
Ieder gesprek duurt ongeveer 1,5 uur (tenzij anders is afgesproken). 

PraktijkZonnestraal-56-min

reviews

Wat vinden jullie van mij

Het is fijn hoe open mijn achtjarige dochter naar jou is. Daardoor ontdekken we dingen waar we wat mee kunnen.

Vrouw (35 jaar)

Je hebt ons als ouders geleerd meer open te communiceren met onze dochter, onze gevoelens te benoemen en verantwoordelijkheid bij haar weg te halen. Ze is nu veel rustiger, slaapt beter en is niet meer bang voor apen! 

Vrouw (32 jaar)

Je geeft praktische tips waar ik direct mee aan de slag kan!

Vrouw (29 jaar)

Je luistert, houdt een spiegel voor en dat is goed. Dat heb ik ook nodig en vind ik heel fijn! 

Vrouw (35 jaar)

*Professionaliteit, vertrouwen en privacy staat bij mij hoog in het vaandel! Daarom noem ik geen namen van mijn geweldige coachees.

Reviews over de waskaarten


“Het is niet zomaar een kleurenkaartje, maar je doet er drie pagina’s met tekst bij! Heel mooi en wauw! Heel veel herkenning en erg interessant ook! Heel waardevol, dank dank! Het voelt als een soort miniretraite, me-time en echt een cadeautje aan mezelf!. Ik zou het ook iemand cadeau willen doen!

“Het was erg herkenbaar maar erg confronterend. Je raakt de juiste snaar!”

“Wat een herkenbaar beeld!! Jouw woorden geven voor 90% weer wat ik voel en denk”. En een jaar later vertelde hij dat de waskaart de start was van zijn groeiproces. Het gaf hem het zetje om echt met zichzelf aan de slag te gaan en zijn leven is op ieder vlak getransformeerd en hij voelt zich gelukkiger dan ooit!

Heel bijzonder en verhelderend om mijzelf zo via jou te leren kennen.”

“Een heldere boodschap. Het was confronterend en een bevestiging van wat ik diep van binnen weet.”