Over mij

Wie ben ik? 

Mijn naam is Marcella! De coach van Praktijk Zonnestraal!
Ik ben een vrolijke, enthousiaste, gevoelige, empathische, creatieve en sportieve vrouw. Van mij kan je eerlijkheid, oprechtheid en vertrouwen verwachten.

Al jaren heb ik ervaring als turntrainster. Ook werkte ik 12 jaar met (ex-)gedetineerden en dat heeft mij een ervaren professional gemaakt met stalen zenuwen. Ik zie de persoon achter het gedrag.

Ik luister naar het verhaal achter die woorden en dat gedrag. Onbewust speelt er namelijk veel meer. Ik gebruik mijn gevoel en intuïtie om echt tot de kern te komen van het probleem. 

Is het werken met kinderen en ouders heel anders? Ja en nee. Ja, omdat ik nu met mensen werk die vrijwillig bij mij komen en een andere hulpvraag hebben. Nee, omdat mijn vroegere cliënten ook gewoon mensen waren die tegen problemen aanliepen met hun kinderen.  

Leren om te durven praten

Als meisje zag ik er vrolijk en zelfverzekerd uit en had ik een sterke wil, maar van binnen was ik hartstikke onzeker en legde ik mijn lat onmetelijk hoog.

Ik praatte er niet over omdat ik doodsbang was voor afwijzing en er niet bij te horen.
Nu – achteraf gezien – hoopte ik dat iemand door mijn zorgvuldig opgebouwde muurtje zou breken. Dat gebeurde niet en niemand wist over mijn eindeloze piekergedachten en dat ik heel (prikkel)gevoelig was.

Daarom doe ik wat ik doe! Ik help kinderen uit hun coconnetje te komen!

 

Perfecte ouders en kinderen bestaan niet, alleen in je hoofd 

Ik wéét hoe het is als het bloed onder je nagels vandaan gehaald wordt en je diep moet ademhalen om je geduld te bewaren. Als je verwacht dat ik de perfecte moeder ben die nooit fouten maakt, think again. Fouten maakt iedereen en je kind kan ook weer leren hoe je fouten goedmaakt. 

Wil je samen met mij aan aan de slag om weer rust in de tent te krijgen?
Letterlijk in je huis, maar ook in je lijf? Door mijn eigen ervaring en met mijn dochters, kan ik jullie écht helpen om de manier te vinden die bij jullie past!

 

Dit ben ik, maar nog belangrijker:

Wie ben jij? Wie zijn jullie?

Reviews

Wat jullie van mij vinden

“Je stelt het belang van mijn zoon voorop en je bent er ook voor mij. Je bent objectief en professioneel. Je geeft praktische tips waar ik direct mee aan de slag kan. Ik ben je heel dankbaar!”

Moeder van een topper (jongen 8 jaar)*

“Ik heb geleerd dat mijn zoon meer dan dat kleine jongetje is. Ik heb geleerd dat ik op een andere manier met hem kan praten”

Moeder van kanjer (jongen 5 jaar)*

“Ik ben je heeeel dankbaar dat onze dochter nu zo rustig is! Het gaat veel beter! Dat was eerst niet zo en dat al na één sessie!”

Moeder van stralend meisje (2 jaar)*

“Jij pikt signalen op en je volgt je intuïtie. Het is knap dat jij zo oppikt wat het daadwerkelijke probleem is bij mijn dochter!”

Moeder van vrolijke dochter (6 jaar)*

*Professionaliteit, vertrouwen en privacy staat bij mij hoog in het vaandel! Daarom noem ik geen namen van mijn geweldige coachees.