Mijn aanbod

Coaching

Verandering begint en eindigt bij jezelf

De verantwoordelijkheid voor jou, jouw welzijn en jouw leven, ligt altijd en volledig in jouw eigen handen. Je hoeft niet meer te wachten tot iets of iemand anders verandert, voordat het voor jou beter kan worden. Heerlijk he!

Persoonlijke therapeutische coaching

Mijn coachingssessies zijn niet zomaar met wat “praktische handvat’jes”. Het is praktisch, diepgaand, puur, eerlijk, intens, bevrijdend, verrassend, confronterend en het brengt jou precies waar je moet zijn. Door te werken op dat wat jou onderbewust – ongemerkt dus – blokkeert, werken we echt op innerlijk niveau. Het effect zal dus groter, beter, mooier of anders zijn dat je van tevoren bedacht had. 

Ik heb jarenlang ervaring in de hulpverlening. Ook werk ik constant aan mezelf. Mede omdat mijn eigen innerlijke werk nooit stilstaat, is mijn manier van werken ook constant in beweging. 

Mijn paradepaardje is met alles wat ik doe: ik bied altijd maatwerk.
Er is er maar eentje zoals jij (en eentje zoals ik!)

Ervaring leert dat waar jij last van hebt, het gevolg is van iets anders. Dat ligt verborgen op onderbewust en onbewust niveau. Daar werken we aan.

Wil je balans? Wat brengt jou uit balans?
Wil je rust? Wat geeft jouw onrust?
Wil je zelfvertrouwen? Dat waardeloze gevoel bepaalt nu jouw leven.
Wil je meer geduld? Waardoor word jij steeds getriggerd?
Wil je minder snel overprikkeld zijn? Waardoor sta jij onbewust alert en ‘aan’ waardoor die prikkels zo makkelijk en hard binnen kunnen komen?

Heb je vragen? Wensen? Twijfels? Neem gerust contact met mij op! Dit kan via de telefoon, whats-app of de socials.

Er komt nooit een “goed moment” om te starten met innerlijk werk – alleen een slechtere.

Prijslijst

Losse sessie (1,5 uur): €97,50

Intakegesprek: €75,-

Pakket voor 5 sessies: €487,50
– 7,5 uur therapeutische coaching (1,5 uur per sessie) 
– Werken vanuit de kern van jouw probleem en met een doel.
– Therapeutische coaching: Ik ben social worker en coach en bied een praktische aanpak mét diepgang. 
– Ik werk niet met een behandelplan. Je krijgt precies wat je nodig hebt en misschien is dat anders dan je zelf van tevoren bedacht had. Ik ben gericht op dat wat jou on(der)bewust in de weg zit. 
– Wat kun je verwachten in de sessies? Je kunt denken aan: gesprekken, (familie-)opstellingen, systemisch werk, innerlijk kindwerk, hypnose, visualisaties, meditatie, lichaamswerk. Alles altijd in afstemming met jou. 

 

Pakket voor 10 sessies: €987,-
– 15 uren therapeutische coaching (1,5 uur per sessie)
– Werken vanuit de kern van jouw probleem en met een doel.
– Therapeutische coaching: Ik ben social worker en coach en bied een praktische aanpak mét diepgang. 
– Ik werk niet met een behandelplan. Je krijgt precies wat je nodig hebt en misschien is dat anders dan je zelf van tevoren bedacht had. Ik ben gericht op dat wat jou on(der)bewust in de weg zit. 
– Wat kun je verwachten in de sessies? Je kunt denken aan: gesprekken, (familie-)opstellingen, systemisch werk, innerlijk kindwerk, hypnose, visualisaties, meditatie, lichaamswerk. Alles altijd in afstemming met jou. 
– Je ontvangt een speciaal afgestemd cadeau, zoals massageolie, spray, edelstenenelastiek.
– Zolang jouw traject loopt, kun je met 10% korting deelnemen aan dagworkshops/retreats
– Eén sessie kan een (kick-)bokscoachsessie met Francesca bij Diamond Gym zijn.

 

Dagretreat/-workshop: ca €177,-
Marcella organiseert dagretreats of workshops. Houdt hiervoor de socials in de gaten.

Workshop Intuïtief Waskaarten Maken: €97,- p.p.
– 2,5 urige workshop (incl. koffie, thee en wat lekkers)
– Je leert praktisch hoe je bijenwaskaarten maakt
– Je maakt daarnaast een waskaart voor jezelf
– Je maakt ook een waskaart afgestemd op een persoon die Marcella aandraagt.
Tijdens het maken van de waskaarten, word je begeleid je gevoel en intuïtie te volgen. Wat voel en ervaar ik, wat zegt de informatie over de ander, wat is van mij en wat is van die ander. 
Gedurende de gehele workshop zal Marcella zich afstemmen op jou, wat jij nodig hebt, wat jou tegenhoudt en wat jouw groei en ontwikkeling belemmert of nodig heeft. Je zal dus ontzettend veel over jezelf leren, inzichten krijgen en je ontwikkeling zal een boost krijgen. 
 

Speciaal voor jou gemaakt:
Massageolie of spray
– glazen flesje met pipet (10 ml): €14,-
– roller : €14,-
– een glazen sprayflesje (10 ml): €14,-
De massageolie wordt speciaal voor jou gemaakt met tarwekiemolie of amandelolie met essentiële oliën en eventueel edelstenen. De spray bevat essentiële oliën, eventueel edelstenen, alcohol en water. Let op: dit zijn geen medische geneesmiddelen. Het is ter ondersteuning van jouw fysieke, mentale en emotionele welzijn. Raadpleeg altijd je huisarts bij medische klachten. 

Edelstenenelastiek: €14,-
Het elastiek wordt speciaal voor jou gemaakt met edelstenen. Je kunt dit zelf uitkiezen of je laten verrassen. De uitkomst maakt hierbij niet uit, wat het klopt altijd 😉

Het prettige elastiekje kan je in je haar, om je pols of om je enkel doen. Let op: bij veelvuldig gebruik kan het elastiek uitrekken. Beschikbare kleuren: zwart, grijs, lichtblauw, mintgroen, lichtroze, zalmroze (zolang de voorraad strekt).  

Tarieven zijn vrijgesteld van BTW
Tarieven zijn exclusief eventuele verzendkosten (DHL: €5,95)

Social media

Houd mijn socials in de gaten voor unieke aanbiedingen!

I go with the flow in mijn werk, dus het komt regelmatig voor dat ik spontaan super toffe unieke aanbiedingen doe. Wil je het niet missen? Volg mij dan op Instagram en Facebook.  

Vergoeding

De coachingssessies worden meestal niet vergoed door de zorgverzekeraar, maar je kunt dit altijd checken bij je eigen zorgverzekeraar. Ook is het mogelijk om je werkgever te verzoeken om een (gedeeltelijke) vergoeding. Coaching kan ook betaald worden uit het Persoons Gebonden Budget (PGB), maar je kunt hier zelf navraag over doen bij de desbetreffende instantie.